Allemaal Muzikaal @DKM Studio

Allemaal Muzikaal

Heb je geen ervaring, een beetje ervaring of kun je al goed spelen maar weet je nie hoe je aan een song moet beginnen.
Philippe gaat met iedereen aan de slag om iets moois en unieks te maken.

1. verkennend gesprek waarin we jouw verhaal of jouw boodschap voor 1 iemand of bij uitbreiding de wereld willen horen.
Kom eens een koffie of thee drinken en boek je gratis intake hier.
2. we gaan inhoudelijk aan de slag om jouw boodschap of verhaal in muziek te gieten waarbij co-creatie de sleutel is, hiermee laten we jouw muzikaal verhaal tot leven komen, volledig op maat van wie jij bent, wat je muzikaal reeds kunt op instrument of je stem en wat jij wil dat het uiteindelijk wordt.
3. nu de vorm in grote lijnen vast ligt, gaan we aan de slag om het ook echt goed te laten klinken: ritme, stem, melodie samen finetunen, alle elementen van jouw muzikale droom komen hier echt tot leven en worden nu in de diepte uitgewerkt.
5. door het uitgewerkte samen verder af te werken, zorgen we ervoor dat je tevreden bent over het samen gecreëerde resultaat.
6. We zorgen er vervolgens voor dat die professioneel wordt ingeblikt en je iets tastbaar hebt waar je later trots en vooral gelukkig kan op terugblikken.
7. mocht dit nog niet voldoende zijn en je wil nog een stapje verder gaan:tijd om dit nu ook te delen met de persoon of personen waarvoor je dit alles hebt gemaakt, of je houdt het natuurlijk lekker voor jezelf mocht je hier de voorkeur aan geven;) hier komen we in de fase waarin we je leren om hetgeen je nu gecreëerd hebt ook te kunnen overbrengen aan de persoon of het publiek waarvoor je dit alles gedaan hebt.

Zie hier een voorbeeld van Jurgen de zijn vrouw verraste op hun jubulemfeest:Jurgen werd stap voor stap begeleid in het leren spelen van het lied, gitaar, zang,... tot hij tot dit resultaat kwam. In de laatste fase werd hij bijgestaan door enkele muzikanten om het geheel helemaal af te werken! Een mooie herinnering voor Jurgen en zijn vrouw. Wens jij ook zoiets unieks te doen. Contacteer ons!

Maak hier je afspraak!

DKM Studio

Naast opnames voor bovenstaande projcten, kun je on ook contacteren als band. Philippe zal zijn producerskills op je loslaten, mee helpen denken over je nummer(s) om zo tot een professioneel geheel te komen. Uiteindelijke geluidskwaliteit kun je hier beluisteren:

Contact


De kleine Muzikant

Otegemstraat 149
8550 Zwevegem
Belgium
GSM: (0032)473814661
BTW/VAT: BE 0897 094 008
IBAN BE83 0017 6289 8915
Email
dekleinemuzikant@gmail.com
Like & follow us on